Rólunk

ValamiKék Wedding

2012. június 23-án házasodtunk össze. Az esküvőszervezés elejétől tudtuk, hogy szabadtéri szertartást szeretnénk, így a közös gyertyagyújtás helyett praktikus megoldásként adódott a homokceremónia gondolata (amit korábban már láttunk egy baráti pár esküvőjén). Szerettük volna azonban a szertartást kicsit még különlegesebbé tenni, és olyan homokceremónia szettet találni, amit a későbbiekben dekorációként is el tudunk képzelni. Internetes keresgélés közben találtunk rá az Amerikában akkor már nagy népszerűségnek örvendő homokceremónia képkeret ötletére. Azonnal megtetszett mindkettőnknek. Kiderült azonban, hogy beszerezni nem egyszerű a szettet, mert akkor még nemhogy Magyarországon, de Európában sem volt olyan, aki ezek gyártásával/forgalmazásával foglalkozott volna, Amerikából pedig igen drága mulatság lett volna meghozatni. Úgy döntöttük, tervezünk egy homokceremónia keretet magunknak. Így született meg klasszikus álló fényképtartós homokceremónia keretünk, melynek első sötétbarna darabja saját esküvőnk homokszertartásának különleges eleme lett.

Esküvőnk után többen megkerestek bennünket azzal a kéréssel, hogy készíttetnénk-e nekik is ilyen keretet, mi pedig boldogan tettünk eleget a kéréseknek, és ValamiKék Wedding márkanév alatt elkezdtük értékesíteni homokszertartásra szánt kereteinket – immár kibővült színpalettával – belföldön és külföldön egyaránt. Kezdetben a külföldi megrendeléseink voltak túlsúlyban, de szépen lassan a belföldi vevők száma is elkezdett gyarapodni.

2016-ban új típusú keretekkel bővítettük a kínálatunkat, hogy még szélesebb választékból találhassák meg a párok a számukra legideálisabb homoköntő keretet és továbbra is azon dolgozunk, hogy a legújabb trendeket és igényeket figyelembe véve fejlesszük, tökéletesítsük termékeinket.

 

Filozófiánk

Valljuk, hogy egy terméknek, szolgáltatásnak nem kell csak azért drágának lennie, mert esküvőre készül, esküvőhöz kapcsolódik. Termékeinket ezért úgy terveztük meg, hogy azok ne csak praktikusak és magas minőségűek, hanem pénztárcabarátak is legyenek. Csak olyan termékek találhatók boltunkban, amiket mi is kipróbáltunk, és jó szívvel ajánlunk bárkinek, aki az esküvőjét tervezi.

 

Minden kedves érdeklődőt örömmel köszöntünk boltunkban,

Szabina és Károly

 

Shopping Cart