Különleges kinyitható esküvői homokszertartás keret – mintha egy könyv lenne

Mitől különleges a mi kinyitható homokszertartás keretünk?

Sokféle esküvői homokszertartás keret található a piacon, de biztosan állíthatom, hogy az egyik legkülönlegesebb az ún. kinyitható keret. Ez a homokszertartás keret két részből áll, melyet zsanértok kapcsolnak össze. Az egyik részbe természetesen homokot tölthetünk, a másik keretrészbe pedig fényképet tehetünk, hogy teljessé tegyük az esküvői emléket.

Többféle kidolgozása létezik a fényképtartós keretszárnynak, a klasszikus fényképkeret hátlap megoldástól a kevésbé esztétikus megoldásokig.(Szerencsére a polcra felhelyezve a hátoldal általában takarásba kerül, így nem annyira okoz gondot, ha nem tetszetős a keret hátsó fele.) Mi azonban egy egészen különleges megoldást találtunk ki, amitől tényleg nagyon a szuper lesz ez az esküvői homokszertartás keret. A fényképtartós keretrészbe két fényképet is betehettek, egymásnak háttal. Ennek köszönhetően a keretet bármelyik oldalára fordítjátok, egy szépen megkomponált emléktárgyra tekinthettek. Így tényleg olyan hatása van a homokceremónia keretnek, mintha egy különleges esküvői könyv lenne, melyben életek egyik legszebb és legmeghatározóbb pillanatát örökítettétek meg.

Házassági évfordulóra is remek választás ez a homokszertartás keret

Bár már több, mint egy évtizede hódít a homokszertartás az esküvőkön, sokan hagyományos gyertyagyújtást vagy más szimbolikus egyesítő ceremóniát választottak/választanak a polgári szertartásukon. A 2010-es évek előtt pedig még nem is volt divatos ez a ceremónia, így sok mindenkinek remek meglepetés lehet egy évfordulós homokszertartás keret feltöltése.

Egy kerek házassági évfordulót megünnepelni mindig nagyon érzelmes esemény, amit tovább fokozhatunk egy homokszertartás keret közös megtöltésével. A keret feltöltésében nemcsak az évfordulóját ünneplő pár vehet részt, hanem akár a gyerekeik vagy unokáik is, amitől még szentimentálisabb lehet a közös családi esemény. A kinyitható fényképtartós keretünk pedig – a fentebb bemutatott jellemzőinek köszönhetően – lehetőséget ad arra, hogy a párról az eredeti esküvői kép mellett egy friss, évfordulós, vagy családi fotó is a keretbe kerülhessen.

Ha Ti is ilyen homokszertartás szettet szeretnétek esküvőtökre vagy házassági évfordulótokra, vagy megajándékoznátok valakit eggyel egy jeles alkalommal, ide kattintva tudjátok megrendelni. Az öröm garantált.

Jó készülődést és csodás ünneplést kívánunk! 🙂

Ha tetszett a cikk, kövessetek bennünket Instagramon és Facebookon is!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart